Kuşadası Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri için Davutlar ve Güzelçamlı Mahalleleri ile ilçe merkezinde bulunan kurban satış ve kurban kesim yerlerini denetledi. 
Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Selma Uzun ile beraberindeki zabıta personeli ve veteriner hekim tarafından yapılan incelemelerde, kesim yerlerinin hijyenliğe uygunluğu denetlendi. Satış yerlerinde ise kurbanlık hayvanların sağlık raporu, küpe ve pasaportları kontrol edildi. Ayrıca zabıta personeli tarafından kurban hizmetlerinin uygulanmasına dair tebliğ gereği kesim yerlerinde yapılması gereken düzenlemeler hakkında yer sahiplerine de bilgi verildi.

HAYVAN SATIŞ NOKTALARI

Öte yandan Kuşadası'nda hayvan satış noktaları şu şekilde: "Kuşadası kurban hayvan pazarı, Kuştur Mevkii Pigale otel altı, Kireç Ocağı (Zinos), Kuşadası belediye mezbahası, Kirazlı Köyü yolu üzeri, Davutlar Mahallesi kurban hayvan pazarı, Atatürk Meydanı eski Aydem Elektrik İşletmesi yanı, Davutlar Mezbahanesi, Güzelçamlı Mahallesi Kemal Sözkesen Sokak, belediye araç parkı karşısı ile Güzelçamlı Mezbahanesi."