Aydın Büyükşehir Belediyesi, iftar yemeği düzenledi. Turist Park'ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri katıldı.

"BÜYÜKŞEHİR VARSA, ÇARE VAR"


İftar öncesinde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçe belediyeleri olarak vatandaşlara iftar yemeklerini Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katkılarıyla verdiklerini ifade etti. Çerçioğlu'na teşekkür eden Atay, "Büyükşehir varsa, çare var" dedi.

"SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ"


Çerçioğlu da 11 ayın sultanı Ramazan ayının Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini diledi. Atay'ın "Büyükşehir varsa, çare var" sözlerine ekleme yapacağını belirten Çerçioğlu, "Nazilli, Efeler, Didim, Yenipazar, Söke, İncirliova, Sultanhisar, Kuşadası ve Germencik belediye başkanlarımız olduğu sürece Büyükşehir Belediyemizin sırtı yere gelmez" ifadelerini kullandı. Aydın halkına seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getireceklerinin altını çizen Çerçioğlu, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sözlerinin arkasında durmaya devam edeceklerini söyledi. Çerçioğlu konuşmasının ardından, Millet İttifakı’nın başkan, yönetici ve meclis üyeleri ile birlikte orucunu açtı. Sema gösteri ve müzik dinletisinin sunulması ile iftar yemeği sona erdi. Öte yandan iftar yemeğine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in katılmaması dikkat çekti.