Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydınspor 1923, lige sayılı günler kala hazırlık maçlarına da bir yandan devam ediyor. Efe, Aydın Amatör Süper Lig ekibi İncirliova Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçını oldukça rahat bir oyun ve 4-0 gibi net skorla kazanırken, Teknik Patron Ergun Ortakcı, maçın kısa bir değerlendirmesini yaptı. Ortakçı, maçın lig için ölçü olmadığını dile getirdi.

“TAKIMDAKİ REKABETİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTACAĞIZ”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren tecrübeli hoca, son olarak kadrolarına kattıkları Ömer Tunç ve Tunahan Bilgin’in kendileri için önemli transferler olduğunu belirtirken, “Tunahan, daha önce benim çalışmadığım bir oyuncu. Tavsiyelerle takımın bütçesine uygun bir transfer olarak aldık. Son yaptığımız transferlerle birlikte takımdaki rekabeti en üst seviyeye çekme çabasındayız. Ömer Tunç’un kariyerine hiçbir şey söyleyemeyiz. Ümraniyespor’da çalışırken sağ bekimiz Ömer’di. Ufak bir sakatlık geçirdi, onun üzerine çalışmalarını sürdürüyor. 1 ay sonra hazır hale gelecektir. Son hazırlık maçında Hasan Erdi’nin alternatifi yoktu, ufak sakatlığından dolayı riske etmek istemedik, o bölgede Okan Tirgil’i kullandık. Lig içerisinde bunu yapamayız. Yerinin adamı olmadığı için dezavantajlı duruma düşebiliriz. Transferler için yönetim kurulumuz elinden gelenin en iyisini yapıyor. Ortak isimler belirleyip, almaya çalışıyoruz. Şu an da kadromuzu 24 kişiye yükselttik” dedi.

“TAKIMIN ÇALIŞMASINDAN MEMNUNUM”

Bu hafta içinde oynayacakları Ödemiş ve İzmirspor maçlarında takımın daha net olarak ne seviyede olduğunu görebileceklerini söyleyen Ortakcı, “Adnan Menderes Stadı’nda oynayacağımız Ödemişspor ve İzmirspor maçları bizi biraz daha net olarak ortaya koyacak. Ödemiş ve İzmirspor hedefe gitmeye çalışan takımlar, o maçlarda durumumuza dair daha net resim çekebileceğiz. Takımın çalışmasından son derece memnunum.  Ufak tefek sorunlar var ama onları da ne pahasına olsun lige kadar yok edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, hep birlikte hedefe yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.