Söke’nin en büyük mahallesi olan Bağarası’nın geçmiş dönemde kanalizasyon sorununu çözen ve üstyapı çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, mahallede girilmedik sokak bırakmıyor. Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, “Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden hizmet veriyor. Allah Başkan Özlem Çerçioğlu’ndan ve emeği geçen herkesten razı olsun" dedi.

BAĞARASI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke'de çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İlçenin en büyük mahallesi olan Bağarası Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapıyı bitirirken, üstyapı hizmetlerine devam ediyor. Girilmedik sokak ve cadde bırakmayan Büyükşehir ekiplerinin yaz aylarının en sıcak günlerinde yaptığı özverili çalışmalar, vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Çalışmaları yerinde takip eden Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanına çok teşekkürlerimi sunarım. Allah razı olsun. Gün geçtikçe insanlar da mutlu oluyor. Her şey güzele doğru gidiyor. Ama Bağaralı vatandaşlarımızın da biraz sabırlı olmasını temenni ediyorum. Her şey güzel olacak. Bağarası daha da güzelleşecek. Topuklu Efemizin Ekipleri Bağarası'nı güzelleştirmek için çalışıyorlar. Sorumlular gece gündüz demeden hizmet veriyor. Allah razı olsun Özlem Çerçioğlu ve emeği geçen herkesten" diye konuştu.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Öte yandan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da, "Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun. Bağarası uzun zamandır alamadığı hizmeti alıyor. Üstyapı çalışmalarında da sona yaklaşıldığını tahmin ediyoruz. Hizmetlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.