Efeler’deki Aymira Hotel’de düzenlenen geceye çok sayıda fizyoterapist katıldı. Türkiye Fizyoterapistler Derneği Aydın İl Temsilcisi Şeyma Keskin, meslektaşlarını kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Gecede konuşma yapan İl Temsilcisi Keskin, öncelikli olarak meslektaşlarının 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü’nü kutlayarak, “Bu özel günde gecemiz katılımlarınızla güzelleşti. Türkiye Fizyoterapistler Derneği Aydın İl Temsilciliği olarak katılımlarınızdan dolayı mutluluk duyduk. Amacımız meslektaşlarımızı bu gecede olduğu gibi bir ve beraber görebilmekti. Daha önce Söke, Didim, Kuşadası ve Nazilli’de yaptığımız etkinliklerde olduğu gibi bu gecenin de bu anlamda güzel geçeceğinden hiç şüphem yok. Geceye sponsor olan Hayat Protez Ortez sahibi Zafer Akdağ, Kanat Protez Ortez sahibi Kanat Ay Karul ve Tralles Protez Ortez sahibi Ufuk Başaran'a teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişeceği bu geceyle daha güzel günlerde bir araya gelmek dileğiyle hepinizin Dünya Fizyoterapistler Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. 
  Keskin’in konuşmasının ardından eğlenceye geçildi. Katılımcılar gece geç saate kadar çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek günlerini kutladı.