CHP Nazilli İlçe Örgütünde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in ev sahipliğinde yapılan bayramlaşmaya CHP Aydın milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ile ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

“TÜRKİYE’DE GÜZEL ŞEYLER OLACAK”

'Bayramınız kutlu olsun' diyerek CHP’lilere seslenen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İnşallah burada daha nice bayramları daha fazla milletvekili, daha fazla sayıda belediye başkanı ve meclis üyesi ile kutlarız. Nazilli’de iyi şeyler oldu, bundan sonra da Türkiye’de güzel şeyler olacak” dedi.
Ramazan bayramını kutlayan CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız da, Nazilli’de ittifak olarak devrim yaptıklarını ifade etti. 'İşiniz kolay değildi' diyen Yıldız, Nazilli’nin gerçekten içlerinde yara olduğunu dile getirerek, CHP’nin 82 milyonun umudu olduğunu söyledi. Herkesin umudunun CHP olduğunu söyleyen Yıldız; “Çünkü biz bu ülkenin kurucusuyuz. Çok partiler geldi gitti, ama CHP daima burada” dedi. 
Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’de bayramlaşmaya gelen bütün partililerin bayramını kutladı. Bülbül ardından İstanbul’daki seçimlerinin ardından itiraz sürecinde yaşadıklarını anlatarak, 23 Haziran’dan İmamoğlu’nun daha güçlü olarak seçimlerden galip olarak ayrılacağını dile getirdi.