Geçtiğimiz hafta sonunda bir aracın çarpmasıyla arızalanan bariyerin günlerdir yapılmaması sonucu, Soğukkuyu’daki hemzemin geçit yolu trafiğe kapatıldı. Tek yolu çift şerit halinde kullanan sürücüler günlerdir zor anlar yaşarken, mahalle esnafı da trafiğin sıkışıklığından dolayı isyan etti. 
  Cumartesi günü gündüz saatlerinde Soğukkuyu’daki hemzemin geçidin bariyerine bir aracın vurması sonucu 5 gündür trafiğe kapanan ve tek şeride düşürülen sanayi yolu, Aydınlı sürücüleri sıkıntıya sokmuştu. Özellikle akşam saatlerinde en işlek yollardan biri olan Soğukkuyu mevkiinde tren yolundaki bariyerin onarılmaması ve yolun açılmaması, özellikle ilçe dolmuşları tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı. Bölgedeki esnafların da rahatsız olduğu sıkıntının yetkililer tarafından bir an önce çözüme kavuşturulması talebi, Ses Gazetesi’nin “Bu sorun acilen çözülmeli” başlıklı haberiyle kamuoyuna duyuruldu.  

VATANDAŞIN SES'İNİ DUYURDUK!

Hem internet haber sitemizde, hem de gazetemizde manşetten yer alan haber sonrasında TCDD 3. Bölge Müdürlüğü tarafından bariyerin tamiri gerçekleştirilerek yol yeniden trafiğe açıldı. 5 gün sonunda trafiğe açılan yol, bölgedeki esnaflara ve trafikteki sürücülere derin bir nefes aldırdı.