İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Gamze Gül Çağlayan ve partinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. İYİ Partili misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Özcan, makamında kabul ettiği heyetle yaklaşık bir saat sohbet etti. İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk seçim zaferinden dolayı Başkan Özcan’ı ve tüm teşkilatı tebrik ederek; “Nasıl zor süreçlerden geçtiğinizi iyi biliyorum. Bu başarı çok önemli ve değerli. Tüm kademelerimizle size gerekli desteği her zaman sunmaya hazırız” dedi.

“OYLARIMIZI HİZMETLERİMİZLE ARTIRACAĞIZ”

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da yerel seçimlerde hem İYİ Parti’nin hem de CHP örgütünün çok çalıştığını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Nazilli’nin kazanılmasında önemli rol oynadığını ifade etti. Özcan; “Millet İttifak’ı burada gerçekten vücut buldu. Siyasi hatalarımız olabilir ama doğruyu da yaptık. İlçemizin geleceğini kurtarmaya çalıştık. Herkes canhıraş çalıştı. Bundan sonraki hedefimiz hizmetlerimizle oylarımızı artırmaktır” dedi.

EFE HEYKELİ HEDİYE ETTİ

Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen İstanbul seçimlerine de değinen Başkan Özcan; “İstanbul’da ittifak adayımızın seçimi kazanması çok önemli. Biz de hazırlıklarımızı yapıyoruz. Üzerimize düşen ne varsa katkı sunmak isteriz. İstanbul’daki tanıdıklarımızdan Ekrem İmamoğlu için oy isteyeceğiz” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Özcan, Burak Öztürk’e efe figürlü heykel hediye etti.