Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Zeynep Çelik, gösterdiği azimle fazla kilolarından kurtuldu. Çocukluk yıllarından bu yana kilo problemi yaşayan ve genç yaşta 89 kiloya kadar ulaşan Çelik, mağazalarda kendine uygun kıyafet bulamayınca kilo vermeye karar verdi. Kilolarından kurtulmak için diyetisyen Merve Çiftçi ve beslenme koçu Pınar Aran Alak’a başvuran Çelik, uyguladığı diyet programıyla 6 ayda 28 kilo verdi.

“YENİDEN DOĞDUM”

Kilolarından kurtulduğu için çok mutlu olduğunu kaydeden Çelik, “Fazla kilolarımdan dolayı günlük işlerimi yapmakta zorlanıyordum. Kendime uygun kıyafetler bulamıyordum. Mağazalarda genç kız reyonundan değil anne reyonundan giyiniyordum. Büyük bir azim gösterdim ve kilolarımdan kurtuldum. Adeta yeniden doğdum. Beş kilo daha vererek ideal kiloma kavuşmak istiyorum” diye konuştu.

“GÖSTERDİĞİ AZİMDEN DOLAYI KUTLUYORUM”

Zeynep Çelik’in büyük bir azim gösterdiğini ifade eden Beslenme Koçu Pınar Aran Alak ise, “Zeynep kilolarından dolayı kıyafet bulamıyordu. Diyet programıyla 28 kilo verdi. Zeynep’i gösterdiği azimden dolayı kutluyorum. Zeynep gibi azim gösteren herkes fazla kilolarından kurtulabilir. Yeter ki kilo vereceğine inansın” şeklinde konuştu.