Nazilli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Ülkü Ocakları Nazilli Şubesi'nden futbolculara tatlı bir sürpriz geldi. İlçe Başkanı Şükrü Irgat ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Demirören Tesisleri’ne giderek antrenman yapan futbolculara baklava ikram etti.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Takıma moral vermek ve sezon başından bu yana gösterdikleri başarı için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Şükrü Irgat, “Bize göre milliyetçilik ilk önce doğduğun, yaşadığın şehri sevmekle başlar. Bu şehirde doğduk, bu şehirde yetiştik. Nazilli'mizi Türkiye profesyonel liglerinde temsil eden Nazilli Belediyespor’umuza sahip çıkmalıyız. Yeni sezonda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nazilli Belediyespor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

BAKLAVA İKRAM ETTİLER 

Nazilli Belediyespor Başkan Vekili Mehmet Demirel,  ziyaretten dolayı Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat’a teşekkür ederek, “Nazilli Belediyespor bu şehrin, bu şehirde yaşayan herkesindir. Beraber sahip çıkmamız gereken bir değerdir. Göstermiş oldukları nazik ziyaretten dolayı Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat’ın şahsında tüm ülkücülere teşekkür ediyorum” dedi. 
  Antrenmandan sonra  futbolculara ve teknik heyete Ülkü Ocakları Nazilli İlçe Yönetimi tarafından baklava ikram edilirken, günün anısına fotoğraf çektirildi.