Saadet Partisi (SP) Bozdoğan İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, yerel seçimler için Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan 31 yaşındaki Talha Kayaoğulları, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı parti ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti Bozdoğan ilçe teşkilatlarından başladı. Genç başkan adayına ziyaretlerinde partisinin ilçedeki Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

MHP’Lİ BAŞKANDAN OY İSTEDİ 

MHP İlçe Binası’nda SP’li heyeti, İlçe Başkanı Tevfik Uzkut ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. İlçe siyasetinin konuşulduğu ziyarette her iki parti yöneticileri 31 Mart seçimlerinin Türkiye’ye ve Bozdoğan’a hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP’li Uzkut, Kayaoğulları’nın genç yaşına rağmen belediye başkan adayı olmasının kendisine gurur verdiğini belirterek medeni cesareti nedeniyle kutladı. SP’li Kayaoğulları ise, “Bana oy vererek kutlamanızı taçlandırabilirsiniz” sözleriyle esprili şekilde yanıt verdi.

“BOZDOĞAN KAZANSIN”

SP’li Belediye Başkan Adayı Kayaoğulları ve beraberindekiler daha sonra İYİ Parti Bozdoğan İlçe Teşkilatı’na giderken, heyeti İlçe Başkanı Erhan Algan, eski başkan Birol Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. SP’li heyet, CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifakın hayırlı olmasını dilerken, İYİ Partililer de Talha Kayaoğulları'nı adaylığı için tebrik etti. Ziyarette SP’li Kayaoğulları önümüzdeki günlerde Bozdoğan için projelerini açıklayacaklarını belirterek, “Başkan olamasak da bu projelerden bir tanesi bile hayata geçse Bozdoğan için kazanım olur” diye konuştu.