Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Türk Eğitim-Sen delege seçimleri sonuçlandı. Buna göre, Kuyucak Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Abdurrahman Kurt, Cengiz Topel İlkokulu'ndan Tevfik Öztanır ile Yamalak İlkokulu'ndan Yusuf Han Kalkan, Türk Eğitim Sen Kuyucak ilçe delegesi oldu.

YENİ ÜYELERE ZİYARET

Öte yandan Türk Eğitim-Sen Kuyucak Temsilcisi Süleyman Sarıca ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan Gökdemir ve Serdal Akkulak, görevlerine atanan Türk Eğitim-Sen üyesi okul yöneticilerini ziyaret etti.  
  Sarıca ve beraberindeki heyet, Kayran Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gürhan Koşun, Horsunlu Anaokulu Müdürü Özlem Altıparmakoğlu, Kuyucak Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Cengiz Topel İlkokulu Müdür Yardımcısı Tevfik Öztanır ile Nazilli Esenköy Ortaokulu Müdür Vekili Erkan Yurdatapan'ı makamlarında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

KAHVALTI PROGRAMI

İlçe yönetimi tarafından ziyaretlere devam edilerek, tüm okullarda çalışanların istek ve beklentilerine cevap verilmeye çalışılacağı kaydedildi. Kasım ayı içinde düzenlenecek kahvaltı programı ile üyelerin bir araya geleceği de belirtildi.