Etkinliğe katılan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara aşure dağıttı. 
  Etkinliğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

"TOPLUMU KUCAKLAŞTIRAN GÜZEL BİR GELENEK"

Birlik ve beraberlik temennisi ile aşure etkinliği düzenlediklerini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Birlik ve beraberlik içinde aşure hayrımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure, toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gelenektir. Yaptığımız aşure hayrımızın milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine hayırlar getirmesini dilerim. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

"HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ise, “Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarımızla birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bugün bir araya geldik. Aşure geleneğini sürdürmek ve mübarek zamanlarda halkımızla kaynaşmak için ilçe başkanlığımız tarafından böyle bir organizasyon düzenledik. Hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.