Başkan Atabay’a ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İlçe Kadın kolları Başkanı Figen Çakmakgil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, ilçe yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Atabay ve beraberindekileri Dernek Başkanı Eray Özer, CHP Didim Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Dilaver Demir, dernek yöneticileri ile ilçede yaşayan Çorumlular karşıladı.

ATABAY DESTEK İSTEDİ

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Eray Özer, ziyaretlerinden dolayı Başkan Atabay’a ve CHP yönetimine teşekkür etti. CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise 31 Mart seçimlerinin kişiler değil partiler arasında yapıldığına dikkat çekerek, “24 Haziran’da partimizin aldığı oy ortada. 31 Mart'ta bu sonucun daha da üstüne çıkmak için çalışıyoruz. Bunu da birlikte çalışarak ve mücadele ederek yapacağız” dedi. Başkan Atabay, Çorumlular derneğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizde birçok dayanışma dernekleri var. Biz bunların olmasından memnunuz. Burada kendi kültürlerini yaşatıyorlar. Önümüzdeki dönem ilçedeki tüm derneklerin yer alacağı festival havasında bir etkinlik organizasyonu düşünüyoruz. Sizlerden de destek bekliyorum” diye konuştu.

"ADAY OLDUĞU PARTİNİN ADINI BİLMEYENLER GİBİ DEĞİLİZ"

Başkan Atabay, 31 Mart seçimlerinin yerel seçim olma özelliğini kaybettiğini belirterek, “Ülkenin gidişatı belli değil, nereye gittiğimizi bilmiyoruz. Bizler şimdi Cumhuriyetimiz, laik devletimiz ve Mustafa Kemal Atatürk için endişeleniyoruz. Kimse bizden her zaman naif olmamızı beklemesin. Çünkü biz Kuvayi Milliyecilerin torunlarıyız. İlçemizde ise reelde iki partinin seçime gireceği gibi bir durum var. Aday olduğu partinin adını dahi bilmeyenler, yanar döner pervane gibi her dönem bir partiden aday olanlar gibi değiliz. Bizler CHP çatısı altındayız ve hep aynıyız” ifadelerini kullandı. Seçim döneminde gece, gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Atabay, şunları kaydetti: “Biz yapacaklarımızı anlatacağız. Sağduyu ile çalışacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Sizlerden de destek bekliyorum.”