CHP Didim İlçe Örgütünce Ramazan bayramı dolayısıyla ilçe binasında bayramlaşma töreni düzenlendi Partililerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma törenine CHP Aydın Milletvekili ve 2. sıra adayı Hüseyin Yıldız, CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İl Başkan yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan, İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Kadın ve Gençlik kolları başkanları, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri hazır bulundu.

İKİNCİ BAYRAM 24 HAZİRAN'DA

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan İlçe Başkanı Koçak Ramazan bayramının ardından 24 Haziran’da ikinci bayramı kutlayacaklarını söyledi. İl Başkan yardımcısı Okan Kılıç ise İl Başkanı Ali Çankır’ın partililere selamını ileterek, tüm partililerin bayramını kutladı.

"RÜZGAR ESMEYE BAŞLADI"

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da tüm partililerin ve Didimlilerin bayramını kutlayarak sözlerine başlarken 24 Haziran’daki seçimlere de değinerek “İnce ince artık bu işler olacak. Görüyorsunuz mitinglerde çok güzel hava var; bu sadece Aydın ve İzmir’de değil tüm her yerde böyle; Rahmetli Ecevit'ten sonra bu rüzgar yeniden esmeye başladı. Bizlerde bu rüzgara Didim’den destek olacağız" dedi.

"YÜZDE 70 OY ALACAĞIZ"

CHP Aydın Milletvekili ve 2. sıra adayı Hüseyin Yıldız ise tüm partililerin bayramını kutlarken 24 Haziran’da da yeni bir bayram kutlayacaklarına inandığını belirterek “Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. AKP’nin ağırlıklı olduğu Karpuzlu, Köşk ve Kuyucak gibi yerlerde de bize ilgi var; Ben Aydın’ın 494 köyünü bilen ve gezen birisiyim. Bu seçimlerde aydın’da yüksek oy alacağımıza inanıyorum. Didim’den de bu seçimde sizlerinde katkılarıyla yüzde 70 oy alacağız ve bunu birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.