Yoğun katılımla partinin seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşen programda AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, davetlilere kendi elleriyle yemek ikram etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Gülaştı, “Göreve geldiğimizden beri yoğun bir çalışma içine girdik. O günden beri sahalardayız. Efeler ilçemize bağlı tüm mahallelerimize ziyareti tamamladık. Buralardaki talep ve istekleri belirledik, milletvekili adaylarımızın önlerinde hazır olacak ve hemen çalışmalara başlayacağız” dedi.
Programda milletvekili aday adaylarıyla yakından ilgilenen Başkan Gülaştı, 24 Haziran’daki seçimler öncesi yaptıkları anket çalışmasını açıkladı. 
Efeler’de vatandaşlar tarafından AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu belirten Gülaştı, “Efeler’e bağlı 22 mahallede anket çalışmasını tamamladık. Buna göre AK Parti birinci görünüyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri nedeniyle tüm dünyanın gözü Türkiye’de. AK Parti ve MHP’nin birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakına teveccüh çok yüksek. Bunun daha da artacağına inanıyorum. Hedefimiz AK Parti’yi Efeler’de birinci çıkarmak. İnşallah bunu başaracağız” dedi. 
Milletvekili aday adaylarının yanı sıra yemeğe AK Parti Efeler Kadın Kolları Başkanı Ayten Karadağ ve AK Parti 22 ve 24. Dönem Aydın Milletvekili Semiha Öyüş de katıldı.