Çanakkale'de 10-12 Mayıs günleri arasında Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonası düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonada, AydınKoçarlı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Murat Durmaz temsil etti. Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu olan 11 yaşındaki Durmaz, şampiyonada 'kumite' kategorisinde Türkiye ikinciliği elde etti. Gümüş madalya kazanan Durmaz, başarısıyla Aydın'ın göğsünü kabarttı.

TEBRİK ETTİ

Sporcusu Murat Durmaz'ı tebrik eden antrenör Hüseyin Yıldız, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı da Koçarlı Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

HEDİYE ETTİ

Oğlu Murat Durmaz’ın müsabakalarını takip eden baba Muammer Durmaz da, "Canım oğlum Murat Durmaz okulunda olduğu gibi sporda da başarılı olmaya ve biz ailesini gururlandırmaya devam ediyor. Murat’ın Türkiye ikinciliği elde etmesinde aktif rol oynayan Hüseyin Yıldız hocama da çok teşekkür ediyorum. Oğlumun madalyasını, Aydın'ımıza ve Koçarlı'mıza hediye ediyoruz" dedi.