Nazilli Öğretmenevinde, Kurban Bayramının birinci saat günü saat 14.30’da az sayıda Nazilli protokol üyesinin katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Vekili Personel Asteğmen Nüsret Bayram, Nazilli Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarman Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fikri Özçetin, muhtarlar ve gazeteciler katıldı.

NAZİLLİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMAYA İLGİSİZDİ


Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere hiçbir siyasi parti temsilcisi katılmadı. Nazili Kaymakamı İbrahim Küçük olmak üzere Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Vekili Personel Asteğmen Nüsret Bayram, Nazilli Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarman Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fikri Özçetin ile birlikte yaklaşık 18 kişinin katıldığı bayramlaşma yaklaşık 10 dakika sürdü. Nazilli Öğretmen evinin çay ve ikramlıkların sunulduğu bayramlaşmada, sohbet ettikten sonra birbirlerinin bayramlarını kutladıktan sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra etkinlik sona erdi.

KÜÇÜK’TEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU


Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik gibi duyguları güçlendirdiğini ifade eden Nazili Kaymakamı İbrahim Küçük, “Kurban bayramını hep birlikte idrak ettik. Bayramlaşmak için Öğretmen evinde bir araya geldik. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Kurban Bayramın kutlarım” ifadelerini kullandı.