Köy Okullarına Destek Ekibi, harçlıklarıyla yaptıkları ürünleri satıp gelir elde etmek için kermes gerçekleştirdi. Nakdi yardım almadıkları için köylerde okuyan çocuklar için kermes yoluyla gelir elde etmek isteyen ekip, Nazilli Belediye Meydanı'nda stant açtı. 
  Tamamıyla gönüllülük esasıyla hizmet veren ve 2014 yılından bu yana faaliyet gösteren üniversiteli gençler, bu zamana kadar toplam 10 okula yardımda bulundu. Aydın merkez başta olmak üzere,  Antalya, Amasya, Ankara, İstanbul ve Çorum'daki üniversitelerde de kurulan ekip, okullara yardım yapıyor.  

"KÖY OKULLARININ İHTİYAÇLARINI GİDERİYORUZ"

Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sümeyye Yağmur ve Melike Özkan, amaçlarının köy okullarına bir nebze de olsa yardım etmek olduğunu ifade ettiler. 
  Yardımsever öğrenciler, "Biz Köy Okulları Destek Ekibi olarak 2014 yılında kurulduk. Türkiye genelinde 400 gönüllümüz var. Aydın merkez başta olmak üzere, Antalya, Amasya, Ankara, İstanbul ve Çorum'da üniversiteli öğrenciler olarak köy okullarına destek oluyoruz. Kendi bütçemize göre kermesler düzenliyoruz. Bu kermesimizde kendi yaptığımız ürünleri satışa sunuyoruz. Kazandığımız gelirlerle köy okullarının ihtiyaçlarını gideriyoruz. Hiç kimseden para toplamıyoruz. Okulları ya boyuyoruz, ya da kırtasiye yardımı yapıyoruz" diye konuştular.