Aydın’ın Karpuzlu ilçesindeki mahalle mezarlıklarının bakımsızlığı, Ramazan Bayramı sürecinde vatandaşlar tarafından tepki görmüştü. Ses Gazetesi'nin konuyla ilgili yankı uyandıran haberi sonrasında Karpuzlu Belediyesi harekete geçti. Tüm mahalle mezarlıklarının bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

EKİPLER HAREKETE GEÇİRİLDİ

Ramazan Bayramı münasebetiyle yakınlarının kabirlerini ziyaret için mezarlıklara giden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında yetkililere tepki göstermişti. Başta Gölcük ve Ulukonak mahallelerindeki mezarlıkların bakımsızlığı tepki çekerken, vatandaşın tepkisi Ses Gazetesi'nin haberi ile kamuoyuna duyuruldu. “Karpuzlu’daki mezarlıkların bakımsızlığı tepkiyle karşılandı” haberi sonrasında Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, belediye ekiplerini söz konusu mezarlıkların bakımını ve temizliğini gerçekleştirmek üzere harekete geçirdi.

BAŞKAN DÖNMEZ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karpuzlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başta Gölcük ve Ulukonak mahalle mezarlıkları olmak üzere tüm mezarlıkların bakım ve temizliği yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, geç de olsa yapılması gereken işlemleri gerçekleştirmenin huzurunu yaşadı. Konuyu yakından takip eden vatandaşlar, sosyal medya üzerinden geç de olsa gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Karpuzlu Belediyesi ekiplerine ve Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’e teşekkür etti.