ADD Nazilli Şubesi geleneksel hale gelen 'Bahar Kahvaltısı' etkinliğini Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirdi. Derneğin burs verdiği öğrencilere kaynak yaratmak amacıyla kadın komisyonu üyelerinin hazırladıkları ikramların sunulduğu kahvaltıya CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim–İş Sendika temsilcisi Servet Küpeli, Alevi Kültür Derneği Nazilli Şube Başkanı Veysel Adak, parti ve dernek üyeleri ile öğrenciler katıldı.

“BİRLİKTE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

ADD Nazilli Şubesi Başkanı Şafakta Nalan Ayaz, kahvaltı öncesi yaptığı konuşmasında; “Sert geçen bir kışın ardından bahar geldi” sözüyle başladığı konuşmasında “Ülkemiz ve gençlerimiz için yapmamız gereken çok işimiz olduğunu hatırladık. 19 Mayıs 1919’ da Mustafa Kemal Samsun’a çıktığında sadece umudu vardı. Bir de kendisine inanan, sömürgeyi reddeden halk vardı arkasında. Onlar hep birlikte inandılar, çalıştılar ve başardılar. Bizlere düşen kurtuluşumuzun 100. Yılını yaşadığımız bu günlerde demokrasimize ve elde ettiğimiz kazanımlarımıza canımız pahasına sahip çıkmak. Cumhuriyetten asla vazgeçmeyin. Bunun için genç yaşlı kadın erkek sivil toplum siyasi parti demeden el birliği ile çalışmalıyız. Birlikteliğin güzel örneğini verdiğimiz bugünlerde desteklerinizden dolayı derneğimiz adına hepinize teşekkür ediyorum.”

KURUCU BAŞKANA PLAKET

Konuşmasında yoğun programı dolayısıyla etkinliğe katılamayan ancak derneğe 20 adet çiçek bağışlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a da teşekkür eden Başkan Ayaz, konuşmasının ardından derneğin kurucu başkanlarından Tahsin Şimşek’e plaket takdim etti.