Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi, Efekent Bulvarı üzerinde açılan Sarızeybekler Bisiklet, görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, CHP Aydın eski milletvekili Metin Lütfi Baydar ve birçok siyasinin katıldığı açılışta spor dünyasından da birçok başkan ve yönetici de hazır bulundu. “

EKONOMİK KRİZDE BÖYLE BİR YATIRIM YAPTILAR”

İşyerinin Efeler’e hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Belediye Başkanı Fatih Atay, “Efeler ilçemize yeni bir işyerini kazandırıyoruz. Buraya yatırım yapmak için Söke’den gelen sayın Kemal Sarızeybek ile kardeşi Kenan Sarızeybek ve evlatlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu ekonomik krizde böyle bir yatırım yaptılar, sağolsunlar. Onlar şunu gördüler tahminince Efeler’de bizlerin biraz şişman olduğunu bisiklete çok ihtiyaç olduğunu gördüler, onun için iyi bir pazar oluşturduğunu da tespit ettiler. Bu nedenle bu iş yerini açtıklarını düşünüyorum. Kendilerine bol kazançlar diliyorum. Sağlıklar diliyorum. Hep birlikte mutlu olacağımızı umut ediyorum. Bugün de 300 metrelik bir bisiklet yolunu tespit ettik. En kısa zamanda sizlerin hizmetine sunmaya çalışacağız. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“BİSİKLET BİR YAŞAM KÜLTÜRÜDÜR”

CHP Aydın eski milletvekili Metin Lütfi Baydar da açılış konuşmasında Sarızeybekler Bisiklet’in Aydın’da önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Şimdi esasında Sarızeybekler, Aydın’a sadece bir bisiklet mağazası açmıyorlar. Bisiklet bir yaşam kültürüdür. Aydın’da özellikle Söke ve Kuşadası’nda bisiklet sporunun gelişmesinde Sarızeybek ailesinin çok ciddi katkılar var. Onların Aydın’a bisiklet sporunun gelişmesine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Söke ve Kuşadası’nda devam eden bisiklet kültürüne Efeler’de de gelişerek devam etmesi dileğiyle diyorum. Sayın belediye başkanımız da müjdesini verdi. Bisiklet yollarının daha da artacağını önümüzdeki günlerde inşallah göreceğiz. Onun da sözünü aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum. Bol kazançlar diliyorum. Kazasız belasız bisiklet sürüşleri diliyorum” dedi.

DÜNYA MARKALARI SARIZEYBEKLER’TE

Sektörde yarım asra yaklaşan tecrübesiyle hizmet veren Sarızeybekler Bisiklet, dünya markalarını tek çatı altında müşterileriyle buluşturuyor. Söke, Kuşadası ve Efeler olmak üzere 3 şubesi olan Sarizeybekler bisiklet, bisiklet satışının yanı sıra yedek parça, aksesuar ve teknik servis hizmeti de veriyor. Sarızeybekler bisiklet yöneticisi Hakan Sarızeybek aralarında Bianchi, Carraro, Salcano, Kron, Scoot, Bissan, Merida, Sedona, Dahon, Corelli, Ghost, Lapierre, Whistle, Peugeot, Mosso ve Giant’ın yer aldığı dünya markalarının satışını yaptıklarını belirtti. Sarızeybek, “Bisiklet kaskı, kilitlenebilir ayakkabı, tişört, lamba, yama, çanta, ayna ve bagaj gibi pek çok aksesuarın da satışını yapıyoruz. Her yaş grubuna uygun bisikletleri uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dağ bisikleti, şehir ve yol bisikletleriyle taşıma kolaylığı sağlayan katlanır bisiklet modellerimiz ilgi görüyor” diye konuştu.