Muğla Devlet Hastanesi’ne baş dönmesi ve bayılma nedeni ile başvuran İbrahim Karadağ’ın hastanedeki kontrol sonrası kalbine pil takılmasına karar verildi. Ancak hastanın yaşının ileri olması nedeni ile yüksek risk taşımasından dolayı hasta taburcu edildi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Hasta yakınlarının araştırması sonrası Özel Medinova Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine başvuran hasta Karadağ’a, kontrol sonrası hemen kalp pili takıldı. Yoğun bakımda 1 gece kalan hasta Karadağ, ertesi gün taburcu edildi. 
Hastanın doktorları, Uzm Dr İbrahim Kocaoğlu ve Uzm Dr İlker Bayrak, “Hasta bize geldiğinde oldukça kötü durumdaydı. Yapılacak tek şey kalp pili takmaktı. Hastamıza uygun tedaviyi uygulayıp, bir gün yoğun bakımda gözlem altında tuttuk ve ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu ettik” dedi. 
  Karadağ’ın ailesi ise, “Babamızın yaşı ileri olduğu için yapılacak bir şey olmadığı söylenmişti. Ancak Özel Medinova Hastanesi’nde takılan pil ile babam şu an gayet iyi. Doktor Uzm Dr İbrahim Kocaoğlu, Uzm Dr İlker Bayrak ve ekibine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.