Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Nazilli Belediyespor’da Teknik Direktör Ahmet Yavuz, üst üste alınan iyi sonuçlardan memnun olduğunu belirtiyor ancak rehavete kapılmamaları gerektiğini düşünüyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka’yı 2-0’la geçmelerinin ardından Tokatspor ile oynayacak olan Naz-Naz'da ligde de aldığı Kozan Belediyespor galibiyeti sonrasında gözler İzmir’de oynanacak olan Tire 1922 maçına çevrildi.

İZMİR DEPLASMANI 22 EYLÜL

Ligde Kozan galibiyetiyle moralleri yükselten Nazilli Belediyespor, 4. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında Tire 1922’nin konuğu olacak. Karşılaşma 22 Eylül Cumartesi günü akşam saat 19.00’da başlayacak. Siyah beyazlı ekip uzun bir aradan sonra ilk kez akşam maçı oynayacak. Naz Naz en son geçtiğimiz sezon Sakaryaspor deplasmanında akşam maçı oynamış ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılmıştı.

KUPA MAÇI 25 EYLÜL'DE

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Karşıyaka’yı 2-0’lık skorla geçen Nazilli Belediyespor, Tokatspor ile 3. Tur’da eşleşti. 2. Lig ekibiyle yine evinde oynayacak olan siyah beyazlı ekip, 25 Eylül’de rakibini konuk edecek. Mücadele 25 Eylül Salı günü saat 15.00’te başlayacak.