81 yaşındaki Hasip Erdiş, memurluğu bırakarak başladığı arzuhalcilik mesleğini yıllara meydan okurcasına sürdürüyor. 39 yıl önce bıraktığı memurluğun ardından hayatını dilekçe yazarak devam ettiren Erdiş, arzuhalciliği severek yaptığını ifade etti.
Yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine başladığı meslekte 39 yıllırdır devam ettirmeye çalışan Erdiş, "Ekmeğimi iyi kötü çıkarıyorum" diye konuştu.

"SEVEREK MESLEĞİ YAPIYORUM"


İlk olarak postane önünde arzuhalcilik apmaya başladığını dile getiren Erdiş, "Bir avukat kadar bilgiye sahibim. Mesleğe 39 yılımı verdim ve halen daha devam ettiriyorum. Mesleğimi severek yapıyorum" dedi.

"AZDA OLSA KAZANIYORUM"


Yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine başladığı mesleği halen devam ettirdiğini belirten Erdiş, "Bir abim sayseinde bu meslekle tanıştım. Arzuhalcilik için memurluk mesleğinden vazgeçtim. İyi kötü ekmeğimi çıkarıyorum. Eşimi kaybettikten sonra onun da maaşı yetiyor" ifadelerini kullandı.

"NOSTALJİ YAŞATIYOR"


Teknolojinin her geçen gün daha da ilerlemesine rağmen nostaljik olan daktilo ile arzuhalciliği devam ettiren Erdiş, "Burada aynı zamanda insanlara nostajiyide yaşatıyoruz. Daktilo eskiden çok popülerdi şimdilerde yerini bilgisayarlar aldı ama ben yine de daktilodan vazgeçemiyorum" dedi.