Geçtiğimiz günlerde kulislerde İYİ Parti’den Köşk Belediye Başkan Adayı olduğu ifade edilen Köşk Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna, partisi tarafından resmen belediye başkan adayı gösterildi. İYİ Parti İl Başkanlığı binasında yapılan tanıtım töreninde İl Başkanı Cemal Sarı, Veli Tuna’yı  tanıtıp parti rozetini taktı. Tuna Köşk’te hem İYİ Parti’nin, hem de CHP’nin ortak adayı olmuş oldu.

“HEP BERABER KAZANACAĞIZ”

Daha yaşanır bir Köşk için yeni ve çok güzel bir yola çıktığını ifade eden Tuna, “Bu yol sadece benim kişisel hayallerim uğruna değil, beraberce yeni ve Köşk’ü çoktan hak ettiği yere kavuşturmak amacıyla yürüyeceğimiz yoldur. Bu yol aklı ve bilimi esas alan ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ olarak görenlerin yoludur. Biz bu yola hep beraber çıkıyoruz ve yolu hep birlikte yürüyeceğiz ve sonunda hep beraber kazanacağız. Biz Köşk’ü çok iyi biliyor ve sorunlarını hep beraber yaşıyor ve bu sorunlar için etkili çözümler üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

"KÖŞK'Ü HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

"Biz hep birlikte Köşk’ü hak ettiği yere taşıyacağız" diyen Tuna, şunları kaydetti: "Biz belediyeciliğin ana vazifelerini yerine getireceğiz. Klasik belediyecilik anlayışıyla hareket etmeyeceğiz. Halkımızın hak ettiği hizmeti en kaliteli bir şekilde alıp, aldığı hizmetten de memnun olmasını sağlayacağız. Biz hep birlikte Köşk’ü hak ettiği yere getireceğiz. Ben Veli Tuna olarak bu güzel amaçta hizmet edecek kadroların başkanlığına adayım. Sizlerin de desteği ile başarılı olacağıma inanıyorum."