Yazıkent Mahallesinde koyunlarını kırktıktan sonra temizlenmek için Akçay Çayı’na giren ve boğularak yaşamını yitiren besici 34 yaşındaki Süleyman Şimşek ile kardeşi 32 yaşındaki Kamil Şimşek için cenaze töreni düzenlendi. Yazıkent Camisi'nde saat 10.00’da kılınan cenaze namazının ardından iki kardeşin cenazeleri gözyaşları içerisinde Kızılçakır mevkisinde bulunan köy mezarlığında toprağa verildi.  

CENAZEYE ÜST DÜZEY KATILIM

Cenaze törenine Bozdoğan Kaymakamı Adem Can ve Bozdoğan Belediye Başkanı AK Partili Ufuk Altıntaş'ın yanı sıra, Bozdoğan, Nazilli ve civar ilçelerden vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde konuşan Başkan Altıntaş, büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “Bugün gerçekten de üzüntülüyüz. Besicilikle 2 kardeşimizi genç yaşlarında kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. 2 çoban kardeşimiz 30 kadar koyunlarını Akçay'da yıkayıp kırkmışlar. Ardında da serinlemek ve yıkanmak için suya girmişler. Akçay’da girdaba kapılarak ölmüşler. Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin” dedi.

"BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ"

Bozdoğan ilçe Kaymakamı Adem Can ise Şimşek ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletirken, “Gerçekten de bugün üzüntülü bir gün yaşıyoruz. 2 çoban kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımızın da dediği gibi 2 çoban kardeşimiz girdikleri Akçay’da boğularak ölmüşler. Bu olay bizleri gerçekten de çok üzdü. Ailelerine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.