Başkan Atabay, seçim çalışmalarına hafta sonunda da ara vermedi. Didim’in her mahallesini karış karış gezen Atabay’ı, İlçe Başkanı Nurettin Koçak, ilçe ana kademe yöneticileri, Millet İttifakı belediye meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı. Başkan Atabay, güzel havada Altınkum’daki esnafları gezerek hem sohbet etti, hem de seçim dönemi için destek istedi.

ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Atabay, Altınkum gezisinin ardından ilçe merkezine geçerek Yeni Mahallede seçim turu attı. Parkta top oynayan çocuklarla sohbet eden Atabay, çocuklarla parkta top da oynadı. Mahalle çocuklarının taleplerini dinleyen Atabay, yeni dönemde çocuklar ve gençler için yapacağı çalışmaları anlattı.

DESTEK İSTEDİ

Gündüz seçim çalışmalarının ardından Başkan Atabay bu kez Hisar Mahallesi Sağ-Tur mevkiinde vatandaşlarla buluştu. Sağ-Tur bölgesinde yapılan üst yapı çalışmalarını ve parkları anlatan Atabay, yeni dönemde yapılacak çalışmaları aktararak destek istedi. Başkan Atabay, yoğun bir tempo içerisinde oldukları ve aynı gün farklı zaman ve saatlerde üç ayrı mahallede Didimli hemşehrileriyle buluştuklarını belirterek, gösterilen ilgi ve teveccühün kendilerini daha da güçlendirdiğini ifade etti.