30 Ağustos tarihinde eski Karşıkaya Köprüsü altında cesedi bulunan Emral Bahçe’nin ölümü hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Cesedi bulunduğu günden bu yana ölümü büyük merak konusu olan Emral’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 
  Karacasu Emniyet Amirliği ve Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesi ekiplerinin yürüttüğü soruşturmalar sonrası Emral’ın yakın arkadaşı Ufuk A. (17) gözaltına alındı. Cinayet zanlısı Ufuk A, Karacasu’da çıkarıldığı mahkemenin ardından ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama suçlamasıyla tutuklanarak İzmir’de bulunan çocuk cezaevine gönderildi.

ZANLI, KAPAK FOTOĞRAFI YAPTI

Samimi arkadaş oldukları ilçede hemen herkes tarafından bilinen Ufuk A. ile Emral Bahçe’nin sosyal medya hesaplarında da ne kadar yakın olduklarını gösteren fotoğraflar yer alıyor. Cinayet zanlısının olaydan birkaç gün sonra Emral Bahçe’nin fotoğrafını sosyal medya hesabında kapak fotoğrafı yaptığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

30 Ağustos günü 18.00 sularında eski Karşıyaka Köprüsü'nde bir erkek cesedi bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. 
  Cesedin 17 yaşındaki Emral Bahçe’ye ait olduğu belirlenmişti. Gencin cansız bedeni otopsinin ardından Bereketli Mahallesi'nde toprağa verilmişti.