31 Mart yerel seçim etkinlikleri kapsamında CHP Didim ilçe seçim ofisinde özgün müziğin güçlü isimlerinden İlkay Akaya konseri düzenlendi. Büyük ilgi gösterilen konserde seçim ofisi kalabalığı almayınca ana yol, kaldırım ve otoparklar vatandaşlarla dolup taştı. Konser programında Başkan Atabay ve eşi, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve eşi ile İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz hep birlikte vatandaşları selamladı.

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN DİYORLAR”

Konser öncesinde konuşan Başkan Atabay, “Bu bizim yapacağımız son özgür seçim. O da ne kadar derseniz, biz bugüne kadar temiz yüreğimizle mücadele ettik. Kimseye pusu kurmadık, komplo yapmadık. Görev dönemimizde ve seçim çalışmalarımızda belden aşağıya vurmadık. Bunu yapmayacağız. Yalan haber yaparak, çamur atarak mücadele etmeyeceğiz. Yıllarca bunu yaptınız, uzantılarınız Didim’de yapıyor. Her şeyi anlatmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün kurduğu CHP’nin belediye başkan adayıyım. Bu görevi verenlere teşekkür ediyorum, oy verecek olanlara da şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

"MART'IN SONU BAHAR OLACAK" 

Seçimleri yüksek oy oranı ile kazanacaklarını söyleyen Başkan Atabay, “Didim’i alıyoruz, hem de gümbür gümbür alıyoruz" ifadelerini kullandı. Atabay konuşmasında Didim’de Mart'ın sonunun bahar olacağını belirterek, destek olan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından özgün müziğin güçlü isimlerinden İlkay Akaya söylediği parçalarla Didimlilere müzik dolu saatler yaşattı.

Haber Videosu