AK Parti Nazilli Teşkilatı Kurban Bayramı’nın ikinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu programda partililer binaya sığmadı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı bayramlaşmaya Ak Parti Aydın milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Bekir Kuvvet Erim, Ak Parti Nazilli Başkanı Bülent Sayar, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu, muhtarlar ve partililer katıldı. Programda ilk konuşmayı yapan Bülent Sayar, partililerine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Rıza Posacı’nın selamlarını iletti. Konuşmasında birlik mesajları veren Sayar, “Önümüzdeki süreçte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Belediye başkanlığı aday belirleme sürecine giriyoruz. Aydın’dan Bakanımız var, milletvekillerimiz çok önemli görevler aldılar. Hizmet almamız için yerel ve genel iktidarı birleştirmemiz gerekiyor” sözleriyle yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanacaklarının işaretini verdi.

BİRLİK MESAJLARI VERDİ

Programda daha sonra AK Parti Aydın milletvekili Bekir Kuvvet Erim konuşmasını yaptı. Partililerin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Erim “2023 hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, içten ve dıştan gelen kumpaslarla mücadele ediyoruz. Ekonomimize saldırıların bayrağımıza, ezanımıza saldırıdan farkı yoktur. Birlik ve beraberlik içinde bu sorunları aşacağız” diye konuştu. Bayramlarda ortaya çıkan acı trafik kazası tablosuna da dikkat çeken Erim, herkesin trafik kurallarına dikkat etmesini istedi. Erim kutlama mesajlarının ardından Nazilli’de yılan hikayesine dönmüş projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

PORJELERİ ANLATTI

Önümüzdeki dönemde 8 bin metrekarelik bir alanda kültür merkezi için çalışmaların sürdüğünü aktarann Kuvvet Erim “Genlik merkezi için ayrı bir bina yapacağız. Kültür bakanlığından getirdiğimiz uzmanlar alanı inceledi. Sümerbank 230 dönüm tescilli alan var. Burası millet bahçesi olacak. 42 bin metrekare fuar alanı olması planlanıyor. Plan Bütçe Komisyonu’nda görevliyim. Ağırlığımızı koyarak buralar için bütçe çıkaracağız. Bayram sonrası çalışmalar başlayacak” diye konuştu. Erim yüzme havuzunun da çok yakın bir gelecekte hizmete açılacağını müjdeledi.

“POLİS OKULU İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Kuvvet Erim yıllardır atıl vaziyette bekleyen eski polis okulu alanı içinde açıklama yaptı. Söz konusu alanda tekrar polis okulu açılması için çalışma yaptığını aktaran Erim “Ben yetkim olduğu sürece buranın tekrar polis okulu olması için çalışacağım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bu konuyla ilgili görüşmelerim olaca” dedi. Eski SSK hastanesi hastanesinin yıkım ihalesinin yapıldığını belirten Erim alana iş hastanesi yapılacağını, eski devlet hastanesi alanına yapılacak okul için de imarın askıdan inmesinin beklendiğini söyledi. Erim, çift hatlı tren yolu, otoban ve çevre yolu ve TOKİ evleri için de ihale sürecinin yakında yapılacağını ifade etti.

“BELEDİYECİLİĞİ BİZDEN ÖĞRENECEKLER”

Konuşmasının sonunda sözü yerel seçimlere getiren Bekir Kuvvet Erim, kendileri için asıl önemli konunun belediyeleri almak olduğunu ifade etti. Hem Aydın Büyükşehir hem de 17 ilçe belediyesinin alacaklarını iddia eden Erim “Belediyecilik nasıl yapılıyormuş herkes öğrenecek. Şeffaf, hesap verebilir, uygun ücretlerle, belediyecilik, kentsel dönüşüm, çevre güzelliği nasıl yapılır herkese göstereceğiz” sözleriyle yerel seçimler için oldukça iddialı konuştu