Aydın’da sosyal sorumluluk projelerine destek veren AYTO, kan stoklarındaki azalmadan dolayı çağrıda bulunan Kızılay’ın çağrısına kayıtsız kalmadı. AYTO’nun başlattığı kampanya üzerine Kızılay, AYTO binasında stant kurdu. Gün boyunca stanta gelen AYTO üyeleri, kan bağışında bulunarak takdir topladı. Kan bağışı çerçevesinde AYTO ile Türk Kızılayı arasında düzenli kan bağışında bulunma protokolü imzalandı.

“KAN BAĞIŞI ÇOK ÖNEMLİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, kan bağışında bulunan bütün üyelere güzel davranışlarından dolayı teşekkür etti. AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit ise, “Ticaret odası olarak üyelerimiz ve ilimiz nezdinde kan bağışına dikkat çekmek amacıyla bugün kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışı insan sağlığı açısından çok önemli. Bir ünite kan ile 3 can kurtarıldığını biliyoruz. Meclis toplantısında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunmaya karar verdik. Üyelerimiz, Kızılay’ın oluşturduğu kan alma alanına gelerek bağışta bulunuyorlar. Bizi yalnız bırakmayan ve kanlarıyla destekte bulunan bütün üyelere teşekkür ederiz” dedi.

"İŞ ADAMLARI KANLARIYLA UMUT OLDU"

Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, “Ticaret Odası gibi saygın bir yerin kan bağışında bulunması bizleri sevindirdi. Kendi aramızda bir protokol imzaladık. Ticaret Odası'nın bundan sonra düzenli kan bağışında bulunması bizleri gerçekten mutlu etti. İş adamları kanlarıyla umut oldu” diye konuştu.