Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde Tarım Müdürü olarak görev yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Taner Bozbek, görevinden istifa ederek AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adalığına başvurdu. Bozbek, 26 yıllık devlet memurluğunda kazandığı yöneticilik tecrübesini ve bilgi birikimini Sultanhisar’da Belediye başkanlığı görevinde değerlendirmek için istifa ettikten sonra ilçe başkanlığına gelerek AK Parti'ye üye oldu ve belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

“HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIM”

Adaylık başvurusundan sonra açıklamalarda bulunan Dr. Taner Bozbek, 26 yıllık devlet memurluğu, yöneticilik tecrübesini ve bilgi birikimini Belediye başkanı olarak aktarmak istediğini dile getirdi. Bozbek açıklamasında, “Yıllardır Nazilli – Aydın arasına sıkışıp kalan ve hak ettiği gelişimi bir türlü gerçekleştiremeyen Sultanhisar’ı hak ettiği yere getirmek için devlet imkanlarından en iyi şekilde faydalandırmak, sosyal ve etkin projeler, yapıcı, uzlaşıcı ve etkin politikalar üreterek toplumun her kesimini kucaklamak üzere Sultanhisar için AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldum” dedi.

“İNSANI MERKEZE ALAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

Yerel yönetimlerin AK Parti için önemine dikkat çeken Bozbek; “Cumhurbaşkanımızın ‘demokrasi, hizmet ve kalkınma yerelde başlar’ sözünün yerel yönetimlerin rolünü en iyi şekilde ifade ediyor. İnsanı merkeze alan belediyecilik anlayışının yol haritalarının temelinde olacağını bildirdi. Bir tarım merkezi olan Sultanhisar daha dinamik, huzurun adresi, sahip olduğu imkanları fırsata çevirerek örnek gösterilen bir ilçe olması için göreve talip oldum” ifadelerini kullandı.

“SULTANHİSAR KISA SÜREDE HAK ETTİĞİ SEVİYEYE ÇIKACAK”

Biz Sultanhisar’ın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz diyen AK Parti Sultanhisar Belediye Başkan aday adayı Taner Bozbek, “Bu göreve talip olmadan önce ilçemizin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ederek, ekibimizle hazırlayacağımız projelerle Sultanhisar’ı kısa süre içerisinde hak ettiği seviyeye çıkaracağız” diyerek 31 Mart 2019 Mahalli Yerel İdareler seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.