Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aka ve Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür bir araya geldi. Üç başkan arasında ‘Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü’ imzalandı.   
  “Kardeşlik ve İşbirliği Protokolü” imza töreninde Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Ödemiş Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgut Akın, Alaşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve genel sekreterler yer aldı.

“ORTAK PROJELER YÜRÜTECEĞİZ”

Çondur, Ödemiş ve Alaşehir borsalarıyla işbirliğini kardeşlik protokolü ile güçlendirdiklerini belirterek, “Borsalarımız arasında ortak iş kültürü ve sürdürülebilir ilişkiler için bu kardeşlik ve işbirliği protokolü önemli. Kurumlarımızın var olma sebebi olan değerli üyelerimiz için Aydın, Ödemiş ve Alaşehir borsalarımız arasında çeşitli konularda işbirliği ve ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor. Ödemiş ve Alaşehir borsalarımız ile kardeş olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

“ÖRNEK TEŞKİL ETSİN” 

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aka, “Kurum ilişkilerimizi güçlendirmek, iyi uygulamalarımızı birbirimizle paylaşmak amaçlanıyor. Üç kurumumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İmza törenine ev sahipliği yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a teşekkür ediyorum” derken, Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür, “Yapılan protokolün diğer odalar ve borsalar arasında örnek teşkil etmesini ve üç borsanın kardeşliğinin sadece bizim yönetimlerimizde değil, gelecek yönetimlere de örnek teşkil etmesini diliyorum. Aydın Ticaret Borsasına ev sahipliği için teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.