Oyuncularının da kulüpten toplam 40 bin lira alacağının olduğunu belirten Altındiş, alacaklarına karşılık oyunculara bonservislerini verme kararı aldıklarını açıkladı. Süper Amatör Küme'de mücadele eden Koçarlı Belediyespor Kulübü'nde Başkan Mutlu Öztürk ve yönetiminin istifa etmesi ile olağanüstü kongreye gidilmişti. Yapılan kongrede başkanlık görevine seçilen Yalçın Altındiş, ilk iş olarak altyapıya el attı.

“ESNAF, KULÜBÜMÜZE MALZEME VERMEDİ”

Kulüp bünyesinde altyapıyı kurmak için çalışmaya başlayan Altındiş, "Koçarlı'nın çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için altyapıyı kurmaya karar verdik. Duyurusunu yaptığımız altyapıya, 3 günde 100 çocuğumuzun kaydını yaptık. Çocuklarımıza spor malzemesi almak için birkaç esnafımızın kapısını çaldık ancak karşımıza toplam 30 bin lira borç çıkarıldı. Geçmiş dönemde Koçarlı Belediyesi üzerinden kulübümüze alınan ancak faturaları ödenmeyen borçlardan dolayı esnaf, kulübümüze malzeme vermedi. Borçlarla ilgili Koçarlı Belediye Başkanımız Sayın Nedim Kaplan’ı da bilgilendirdik. O da bize belediyede her gün bu tür sürprizlerle karşılaştıklarını söyledi" dedi.

BONSERVİSLERİ VERİLECEK

Oyuncularının da kulüpten toplam 40 bin lira alacağı olduğunu ifade eden Altındiş, "Oyuncularımıza alacaklarını ödeyecek ekonomik durumumuz yok. Alacaklarına karşılık oyuncularımıza bonservislerini verme kararı aldık. Takımızın neredeyse tüm oyuncularının alacağı var. Kulüp olarak sıkıntıdayız. Hayırseverlerden ve kurumlardan destek bekliyoruz" diye konuştu.

“BORÇLARA ŞAŞIRDIK”

Geçmiş dönemde Mutlu Öztürk'ün hem belediye başkanlığı, hem de kulüp başkanlığını birlikte yürüttüğünü hatırlatan Altındiş, "Başkanımız Sayın Mutlu Öztürk seçim döneminde, Koçarlı Belediyesi'nin 'Türkiye'nin en borçsuz belediyesi' olduğunu söylemişti. Bu açıklamanın tam tersine hem kulübün, hem de belediyenin borcunun olmasının şaşkınlığını yaşıyoruz" dedi.