Geçen yıl Bursaspor’a 6 futbolcu gönderen Yeşil Timsahlar'da bu sene 4 futbolcu Konyaspor’la ön protokol imzaladı. Nazilli’de 3 yılda bütün kupalara ambargo koyan Nazilli Bursaspor Futbol Okulu Yeşil Timsahlar, yetiştirdiği futbolcularla da şehrin gururu oluyor. Yetiştirdiği futbolculara Süper Lig takımlarından teklif yağan Bursaspor Futbol Okulu, geçen sezon Bursaspor’a Ali Çam, Mahmut Arda Aksoy, Ahmet Alp Aksoy, Saffet Efe Kavas, Mehmet Soylu ve 2008 doğumlu Ahmet Efe Çakmakkaya'yı gönderdi. Futbolcular hem futbol, hem de eğitim hayatlarına devam ediyor. Bu sene de takdir toplayan, sezon başından beri Süper Lig ekiplerinin takibinde olan Emrullah Çövgün, Ali Yakup Akgül, Nevzat Koç ve Mustafa Mert Olca, kendilerini Konyasporlu yapan ön protokole imza attı.

“HEPSİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Konu hakkında bilgi veren Bursaspor Futbol Okulu Kurucusu Adnan Menderes, özverili çalışma, disiplin ve ailelerin ilgisiyle bu başarıların geldiğini ifade etti. Menderes, “2 yıl içerisinde Bursaspor Futbol Okulu’nda yetişmiş ve Süper Liglerde oynayan, ön sözleşmelerini yaptığımız bugün için 11 tane futbolcumuz var. Bunlardan Ali Çam, Mahmut Arda Aksoy, Ahmet Alp Aksoy, Saffet Efe Kavas, Mehmet Soylu geçen sene Bursaspor’a gittiler, orada oynuyorlar ve okuyorlar. Aynı zamanda bu sene içerisinde yine Bursaspor’a 2008 doğumlu Ahmet Efe Çakmakkaya gitti. Son olarak ise Süper Lig takımlarının takibinden hiç düşmeyen Emrullah Çövgün, Ali Yakup Akgül, Nevzat Koç ve Mustafa Mert Olca'nın şu anda Konyaspor’la ön protokolleri imzalandı. Önümüzdeki günlerde onlar da Konyaspor adına mücadele edecekler. Hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.

“MİLLİ TAKIM'A OYUNCU KAZANDIRDIK”

Milli Takım'a da futbolcu vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Adnan Menderes, “3 yıl içerisinde TÜFAD’ın Milli Takım seçmelerinde Nazilli’yi temsil ettiler. Emrullah Çövgün bu sene ilçemizden Milli Takım'a katılan tek futbolcumuz. Aydın’ı ilk yıl 4 futbolcuyla temsil ettik. Nevzat Koç, Mustafa Mert Olca, Eren Demirtaş ve Sinan Eltin vardı. İkinci yılda Ali Çam ve Saffet Efe Kavas, TÜFAD’ın Milli Takım seçmelerini kazanarak gittiler. Doğru ve disiplinli çalışmalarla, bilinçli antrenmanlarla, altyapının gelişmesi, Nazilli’nin çocuklarını 1. Lig ve Süper Lig takımlarına vermemiz bizim için bir başarıdır. Çalışmalarda hocalarımızın özveriyle çalışması, ailelerin ilgili ve istekli çocuklarını emanet etmeleri, disiplinli çalışmalarla başarı zaten kaçınılmaz oluyor” şeklinde konuştu.

HAFTADA 4 GÜN YAZ OKULU

Bütün çocukları yaz okuluna davet eden Menderes, “Nazilli’de Bursaspor Yaz Okulu olarak 4-14 yaş arası çocuklarımızı futbol okulumuza bekliyoruz. Evden ücretsiz servisler alacak, tekrar evlerine bırakacaklar. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 4 gün çalışacaklar. Her yaş grubu kendi yaş grubunda oynayacak” ifadelerini kullandı.

Haber Videosu