Açılışta Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık ile Millet İttifakı Adayı Kürşat Engin Özcan bir araya geldi. Üyelerine daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet vermek isteyen Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası'nın Altıntaş Mahallesi Dalyan İş Hanı’nda bulunan yeni hizmet binası, dualarla açıldı. Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya’nın ev sahipliğindeki açılışta siyasiler bir araya geldi. Açılışa Alıcık ve Özcan'ın yanı sıra, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile oda üyeleri katıldı. Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu'nun duasının ardından Alıcık, Özcan ve diğer protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti.

“MOBİLYACILIK MESLEĞİ, PEYGAMBER MESLEĞİDİR”

Açılışta konuşan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, "Mobilyacılık mesleği peygamber mesleğidir. Biz beşiği de yaparız, tabutu da. Seçimlere sayılı günler kala açılışta da siyasi atmosferi hissediyoruz. Açılış kurdelesinin bir ucunu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, diğer ucunu Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan tutuyor. Demokrasi budur" dedi.

DAHA İYİ VE KALİTELİ HİZMET HEDEFİ

Üyelerine daha iyi hizmet vermek için hizmet binasını yaptıklarını ifade eden Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya ise, "Odamızın yeni yerini üyelerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için yaptık. Üyelerimizin işlerinin daha iyi olması ve burada ortak kararlar verebilmek için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"SİYASETÇİLERİN KALBİ ESNAF ODALARINDA ATAR"

"Esnafın olduğu yerde umut vardır" diyen İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da, "Siyasetçilerin kalbi esnaf odalarında atar. Esnafın olduğu yerde umut vardır ve esnaf yaşadığı yerin mutemet insanıdır. Esnaf hala ayaktaysa ve şartlara direniyorsa umut tükenmemiş demektir" ifadelerini kullandı.