Abdurrahman Öz, yaptığı açıklamada Aydın’ın bütün ilçelerine olduğu gibi Karacasu’ya da büyük önem verdiklerini söyledi. Dünya Mirası Kalıcı Listesine giren Afrodisias ve 735 yıllık Dedebağ hayrı gibi değerleriyle Karacasu’nun yalnızca Aydın’ın değil Türkiye’nin bir değeri olduğunu ifade eden Öz, “AK Partililerin en çok geldiği ilçelerden biri. Boş bırakmıyoruz. İnsanlar istiyor ki Abdurrahman Öz, Mehmet Erdem, Mustafa Savaş her gün kendi ilçelerine gelsin. O zaman da biri geldi diğeri gelmedi eleştirileri başlıyor” dedi.

‘AK PARTİYİ TEMSİL EDİYORUZ’


Önceki bayramlarda da olduğu gibi Kurban bayramında da vekiller ve il başkanı olarak ilçeleri paylaştıklarını ifade eden Öz, “O kadar yoğun bir program var ki birçok ilçeye de gidilemiyor.  3 vekilden Mehmet Erdem gelse Abdurahman Öz niye gelmedi? Abdurahman Öz geliyor Mehmet Erdem niye gelmedi? Nihayetinde biz AK Partiyi temsil ediyoruz. İl Başkanı da Ak Partiyi temsil ediyor. Bu yüzden çok fazla sıkıntılı bir durum yok ortada” ifadelerini kullandı.

ÖZ: ‘CHP’LİLER HİÇ GELMİYOR’


AK Partili vekiller olarak Karacasu’ya her fırsatta geldiklerini ifade eden Öz, “Bir de sadece Ak Partili vekiller değil ki CHP’liler de gelmiyor. Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, M.Lütfi Baydar kaç kere geldi. Biz yine çok geliyoruz. CHP’li vekiller de gelsin. MHP de gelmiyor. Ak Parti İlçe Başkanı da ayrıca koşturuyor” şeklinde konuştu.

'YOL KISA SÜREDE BİTECEK'


Karacasu-Kuyucak karayolunun kısa sürede tamamlanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade eden Öz, 2017 sonunda yolun tamamlanmasını planladıklarını aktardı. Öz, “Karacasu-Kuyucak karayolu için bölge müdürü ile görüştüm. Şu an yoğun bir çalışma yapıldığını söyledi. Ekim ayının sonuna kadar çalışmalar devam edecek. Bitirmeye çalışacağız ve iyi bir noktadayız dedi.  2017’yi aşmayacak. Biz bölge müdürlüğünü sıkıştırıyoruz. Bakanlık ve Genel Müdürlük yönünden bir sıkıntı yok” dedi.