Nazilli Yeni Mahalle'de, belediye binasının arkasındaki 133 sokakta işletmeciliğini Ali Günana’nın yaptığı Ali Bey Kokoreç hizmete girdi. Özlenen kuyu tandır kokoreci farklı sunumlarla müşteriyle buluşturan Ali Bey Kokoreç, bunun yanında midye ve farklı lezzetleri de Nazillililerle buluşturacak. Açılışa, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, Günana ailesi, dostları ve vatandaşlar katıldı.

ÖZLENEN LEZZET KUYUDA KOKOREÇ

Açılışta konuşan Günana, "Nazilli merkezde ilk ve tek kuyu tandır kokoreç lezzetini vatandaşlarla buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Olmayan bir lezzeti farklı bir sunumla müşterilerimize sunuyoruz. Uzun yıllardır Nazilli’de kuyu kokoreç yapılmıyordu, özlenen bu lezzeti tekrardan açtık. İşletmem Nazilli’nin sayılı lezzet duraklarından bir tanesi olacak. Güler yüzlü elemanlarımızla hizmet edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı mekanımıza bekliyoruz” dedi.  

“NAZİLLİ BU KÜLTÜRÜ ÖZLÜYOR”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alcık ise, “Kardeşimiz güzel bir mekan almış. Gerçekten Nazilli bu kültürü özlüyor. Aynısını Umurlu’da gördüm. Bu zamanda insan çalıştırmak, iş yeri açmak çok zor ve çok önemli. Hem ülkemiz ve milletimiz için, hem istihdam için çok önemli. Allah bol müşteri versin, bol kazanç versin” ifadelerini kulandı.

Haber Videosu