Türkiye'de çalışan ilk dekantörlü zeytinyağı fabrikasının üretimini ve kurulumunu gerçekleştiren ve çeşitli endüstrilerde ihtiyaç duyulan santrifüj dekantörleri ve separatörleri üreten HAUS Santrifüj Teknolojileri Firması, bu sene de geleneği bozmadı. Dünyanın birçok ülkesine yaptığı ihracatla Aydın’ın önemli sanayi kuruluşlarından biri olan HAUS, çalışanlarını Akarsu Park’ta iftarda ağırladı. Çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı iftar programında yaklaşık 800 kişi bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde HAUS ailesi, semazen gösterisi ile Ramazan'a özel tasavvuf ve Türk Sanat Müziği dinletisiyle renkli bir iftar yaptı.

“DÜNYANIN EN TECRÜBELİ FİRMALARINDAN BİRİYİZ”

Kaliteli ve etkin mühendislik çözümleriyle müşterilerine hizmet ettiklerini belirten HAUS Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Hakkı Gözlüklü, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Gözlüklü, “Aramızda olmayan coğrafi konumu nedeniyle gerek dış sahada, gerekse Hollanda’da olan arkadaşlarımıza selam gönderiyorum. Bugün HAUS Ailesi 400’ü aşan üyesiyle konusunda gerek ülkemizin gerekse dünyanın en tecrübeli firmalarından biri konumuna gelmiştir” dedi.

“HAUS’UN GÜCÜNÜ İLERİYE TAŞIYACAĞIMIZA EMİNİM”

Başarılarının arkasında değerli çalışma arkadaşlarının bulunduğunu ifade eden Gözlüklü, “Ramazan ayı birlik ve beraberliğin olduğu olanın olmayanla paylaştığı, küslerin barıştığı bir ay. Bugün bizler bir arada kutluyoruz bu ayı. Ben ümit ediyorum ki bu birliktelik gün geçtikçe daha da büyüyecek ve ileriye gidecek. Malum ülkemizin önünde seçim olsun, ekonomik zorluklar olsun buna rağmen HAUS’un elindeki ve önündeki işleri sayesinde çok iyi yerlerde olduğumuzu bu kurumun başındaki biri olarak aktarabilirim. Gerek yeni işler, gerekse yeni ülkelerle sizlerle birlikte HAUS’un gücünü ileriye taşıyacağımıza eminim” diye konuştu. 
  İftar yemeğinin ardından HAUS çalışanları ve ailelerine yönelik Ramazan’a özel dondurma, limonata, Osmanlı macunu gibi çeşitli ikramlarda da bulunuldu.