2015 yılının başında geldiği ilçe başkanlığı görevinde 2 genel seçim, bir referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir yerel seçimin ardından 6. seçimine hazırlanan Fuat Meriç, çalışmaların gayet iyi gittiğini söyledi. Göreve geldiği gün aldığı bayrağı başarılı bir şekilde taşıdığını ifade eden Meriç, “Referandumda aldığımız oy 5 bin 58’di. Benim hedefim bunun olabildiğince daha da üzerine çıkmak. Altına düşersem de başarısız olduğumu düşünürüm. Gerekirse bu durumda istifamı isterlerse de veririm. Kendim de bu teklifte bulunurum. Şimdiye kadar hep üstte çıktık. Yine çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“PARTİ AYRIMI OLMADAN İNSANLAR MEMNUN”

Seçimlere hazır olduklarını kaydeden Meriç, “Ben göreve geldiğimden beri hep seçimleri yaşıyoruz. Belediye başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2 genel seçim, bir referandum 5 seçim gördük. Seçimlere bu yüzden hazırlıklıyız. Düğünlere, derneklere, cenazelere seçim olsa da olmasa da, davet olsa da olmasa da sürekli katılıyoruz. Parti ayrımı yapmadan katılıyoruz. Bunlarda hangi partili olursa olsun insanlarda memnuniyet yaratıyor” ifadelerini kullandı.

“VİTES ARTTIRDIK”

Kadın kollarında ve gençlik kollarında bir değişim yaşadıklarını ifade eden Meriç, “Kadın Kollarımız çok iyi gidiyor. Kadriye Hanım da Allah razı olsun çok iyi çalıştı ama şimdiki yeni Başkanımız da Yasemin Eryalçın çok başarılı. Gençlik Kollarımız da Turancan Önem aynı şekilde. Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızda vites arttırdığımızı düşünüyorum” dedi.