Karacasu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, TKDK İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rahmi Şendalgıç, TKDK Proje Birim Sorumlusu Abdullah Gülsever, Proje Uzmanı Ayşe Yıldırım, muhtarlar ve üreticiler katıldı.  

“117 PROJE HAYATA GEÇTİ”

Toplantıda bilgilendirme yapan TKDK Proje Birim Sorumlusu Abdullah Gülsever, "IPARD Avrupa Birliği aday ve potansiyel aday ülkelere çeşitli fonlar ile hibe destekleri sağlamakta. Ülkemize de çeşitli hibe destekleri ayrılmış durumda. IPARD 1 çalışmaları kapsamında Aydın'da 117 projenin hayata geçmesini sağladık. IPARD 2 ile de daha fazla projenin hayata geçmesini sağlamak istiyoruz” dedi.

HİBE PROGRAMI ANLATILDI

TKDK İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt ise, “Suriye’nin kuzeyinde Afrin Bölgesinde ülkemizin birlik ve beraberliği için yürütülen operasyonlarda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum” diyerek konuşmasına başladı. Bozkurt, “Heredot’un Aydın için söylediği, 'Dağlarından yağ, ovalarından bal akar' sözü Karacasu için çok uygun. Karacasu rakımı yüksek, coğrafyası çok güzel, serin bir iklime sahip” diye konuştu. Bozkurt konuşmasını TKDK ve IPARD 2 programı hakkında verdiği bilgilerle sonlandırdı.