NDH ile Aydın İHH İnsani Yardım Vakfı arasında ‘Yetim Dostu Hastane projesi’ kapsamında protokol imzalandı. Protokol törenine NDH Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan ve Aydın İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Muhammet Akkuş katıldı. İmza töreninin ardından hastanenin çeşitli noktalarına bilgilendirici afişler asıldı ve yardım kumbaraları konuldu.   

YETİM DOSTU HASTANE PROJESİ

İHH’nin Türkiye’de ve dünyanın 55 ülkesindeki yetimlere umut kapısı olduğunu dile getiren Aydın İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Muhammet Akkuş, “İHH İnsani Yardım Vakfımızın 25 yıldır 55 bölgede devam eden yetim sponsorluk çalışmaları ve inşa edilen yetimhanelerde himaye edilen yetimlerle alakalı çalışmaları desteklemek üzere Aydın İHH insani Yardım Derneği ve Nazilli Devlet Hastanesi arasında bir protokol imzalandık. Türkiye’de ilk kez uygulanan “Yetim Dostu Hastane Projesi” ile Nazilli Devlet Hastanesi personeli, hastaları ve hasta yakınları hastanede bulunan kumbaralara bırakılan bağışlarla Türkiye’de ve dünyanın 55 ülkesindeki yetimlere umut kapısı olacak” dedi. 
  Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, “İHH insani Yardım Derneği ve Nazilli Devlet Hastanesi olarak ‘Yetim dostu hastane projesi’ kapsamında protokol imzaladık. Hastanemizin değişik yerlerine İHH tarafından yardım kumbaraları yerleştirildi” şeklinde konuştu.