Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilmesinin ardından esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Erul, basın mensuplarıyla birlikte Akyeniköy Mahallesinde odaya kayıtlı esnafları ziyaret etti.

ESNAFLA TOPLANTI YAPILDI

Erul ziyaretine, Akyeniköy Dalyan mevkisinde başladı. Dalyan mevkisinde esnafları gezen Erul, daha sonra Akyeniköy Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnaflarla bir toplantı gerçekleştirdi. Erul’a ziyaretinde Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akyol da eşlik etti. Sık sık esnafları ziyaret edip sorunları yerinde dinlemek istediğini belirten Başkan Erul, esnafların sorunlarını aktarması noktasında üzerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu hatırlattı.

İMAR BARIŞI'NDAN YARARLANMAK İSTİYORLAR

Akyeniköy Sanayi esnafları ise geçmişte kurulan sanayi sitelerinde dükkanların iskan sorunu olduğunu belirterek, evrak eksikliği noktasında Didim Belediyesine başvurduklarını belirterek, İmar Barışı'ndan yararlanmak istediklerini dile getirdiler. Oda Başkanı Erul ise, kendilerine düşen bir görev olması durumunda her zaman yardımcı olacaklarını söyledi.

TALEPLER İLGİLİ BİRİMLERE AKTARILACAK

Sanayi esnafı ayrıca sanayide gece sokak aydınlatmasının eksik olması nedeniyle geceleri sanayiye girişin olamadığını, aydınlatmanın olmaması sebebiyle zaman zaman hırsızlık olaylarının yaşandığını dile getirdi. Esnaflar ayrıca sanayi girişinin yapılması, sanayi içerisine parke taşı döşenmesi, yağmur suyu ve atık su için çalışma yapılmasını beklediklerini dile getirdi. Oda Başkanı Erul, talepler konusunda ilgili birimlerle görüşmeler yapacaklarını söyledi.