Seçim çalışmaları kapsamında Efeler ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Savaş, Aydın-İzmir Bulvarı üzerindeki Karayollarının eski hizmet binasında yapımı süren Çağrı Merkezi inşaatını yerinde inceledi. Yetkililerden inşaatla ilgili bilgiler alan Savaş, Çağrı Merkezi’nin Mart ayının ikinci haftasından itibaren hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

İLİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Aydın’da istihdama katkı sağlayan her türlü projeyi desteklediklerinin altını çizen Savaş, “Aydın’da Çağrı Merkezi’nin açılması için 2 yıldır çalışmalar yapıyoruz. Fakat bu süreçte uygun bir bina bulamamıştık. Karayollarının eski hizmet binasının lokasyon açısından uygun olduğu üzerinde mutabık kalındı. Aydın Valimizin desteğiyle önümüzdeki günlerde Çağrı Merkezi burada hizmet vermeye başlayacak. Aydınlı evlatlarımızın karnını doyuracak projeler için girişimlerimiz sürecek” dedi. 
  Çağrı Merkezi’nde bin kişiye istihdam sağlanacağını belirten Savaş, “Çağrı Merkezi için mülakatlar gelecek haftalarda başlayacak. Mart ayının ikinci haftasına kadar bu binanın hizmete girmesini hedefliyoruz. Burası yeni iş kapısı olacak. İlk etapta 300, ileri aşamalarda bin kişiye istihdam sağlanacak. İlimize hayırlı olsun” diye konuştu.