Aydın Kahveciler Odası 21. Olağan Genel Kurulu, 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasındaki Alyans Düğün Salonu’nda yapılacak. Aydın Kahveciler Odası’nda 22 yıl yönetim kurulunda görev alan Başkan Vekili Uğur Anbarlı bu seçimde başkan adayı oldu. Anbarlı, üyeleriyle Efeler’deki Masal Kahvaltı Evi’nde bir araya geldi.
  Uzun yıllar oda yönetim kurulu üyesi ve başkan vekilli olarak hizmet etmeye çalıştığını belirten Anbarlı üyelerine hitaben konuşmasında, “Daha iyi ve daha farklı hizmetler sunabilmek için bir çok üyemizin teşviki ve desteğiyle başkanlığa aday oldum. Bunca zamandır edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle üyelerimizin hem sorunlarını hem de beklentilerini çok iyi tahlil ettik. Bu tahliller üyelerimizin sorunlarını bunlar karşısındaki beklentilerin neler olduğunu anlamamızı sağladı. Bunların bilinciyle yönetim kuruluna aday olan arkadaşlarımla beraber bu kutsal yola adım attık. Zor ekonomik koşullarda ekmeğini kazanmak için onuru ile mücadele eden değerli oda üyelerimizin özellikle mesleklerini icra ederken, her zaman yanında ve onlara destek olacak bir kadroyla en iyi hizmeti vermek için çalışacağız.” 

“ÇÖZÜM ÜRETEN VE DANIŞAN BİR YÖNETİM”

 “Biz üyelerimizin gönüllerine talibiz. Kaldı ki birlik beraberlikle tüm sorunları aşacağımıza eminiz. Hangi mevkide olursak olalım, içimizdeki duygunun eşitlik, dürüstlük, şeffaflık en önemlisi de vebal duygusu olacağından üyelerimiz kadar bu emaneti onurla taşıyacağımızdan emin olunuz. Üye üye dolaşarak ve sahada gezerek üyelerimize hizmet etmeye geliyoruz. Üyelerimizin her daim yanlarında olarak sorunların tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışı hakim kılarak birlik ve beraberlik içinde olmak adına ben ve ekibim bu hizmet yarışında odamızı en iyi şekilde temsil etmek için aday olduğumuzu duyuruyoruz” dedi.