Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih  Karahan ve Nazilli Adayı Vahap Kırca, Nazilli’de ortak seçim çalışması gerçekleştirdi. İlk olarak Altıntaş Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren SP’li adaylar akşam ise Arslanlı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde vatandaşlara seslenen Fatih Karahan partisinin belediyecilik anlayışını anlatırken, üretim ve liyakat vurgusu yaptı. Karahan, “Biz belediyeye eleman alınacağı zaman eşimizi, dostumuzu değil liyakat sahibi olanı alırız. İhaleleri yandaşlarımıza değil, en ucuz fiyat teklif edene veririz” diye konuştu.

“TEKSTİL ÜRETİMİNE BAŞLAYACAĞIZ”

Mevcut hükümet ve Büyükşehir Belediyesi’nin çok sayıda insana gıda ve kömür yardımı yapmalarıyla övünmelerine tepki gösteren Karahan, “Biz sosyal yardım alanların sayısını azaltmayı hedefliyoruz. Bunu da fabrikalar kurulması için ücretsiz arsa tahsis ederek, yatırımcının önünü açıp istihdam sağlayarak yapacağız. Yardıma muhtaç insan sayısını azaltacağız. Aydın Tekstil ve Sümerbank alanında yeniden tekstil üretimi yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu. Karahan, seçimi kazanmaları durumunda Nazilli’nin yöresel tarım ürünlerinin işlenerek dünyaya pazarlanması için belediyenin üreticiye destek sağlayacağını söyledi.

“İKİ NOKTAYA BATTI ÇIKTI YAPILACAK” 

Nazilli Belediye Başkan Adayı Vahap Kırca ise kendi projelerini anlattı. Nazilli’nin trafik sorunu için çözüm önerilerini aktaran Kırca, eski sanayiden belediye önüne kadar ve Bozdoğan Kavşağı’na battı çıktı yapmak istediklerini, Atatürk ve Ordu caddelerinde ise trafiği tek şeride düşürmeyi planladıklarını ifade etti. Kırca, kadınların çalışabilmesi için her mahalleye belediye bünyesinde kreşler açmak istediklerini de sözlerine ekledi. Nazilli’de esnafın iş yapamamaktan şikayetçi olduğunu da dile getiren Kırca, Nazilli’de istihdam sağlayacak projelerini yineledi.