Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta 22. hafta mücadelesinde Didim Belediyespor evinde kendisiyle aynı puana sahip olan Aydınspor 1923’ü konuk edecek. Ligin bitimine 4 hafta kala kritik mücadelede her iki taraf da lige tutunmak için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maç Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

AYNI İSTATİSTİKLERE SAHİPLER

Ligde oynadığı 21 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi ile aynı istatistiklere sahip olan her iki takımın da 28 puanı bulunuyor. Ligin ilk yarısında Didim Belediyespor’u 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek ikili averaj avantajını elinde tutan siyah beyazlı ekip, Albatros Yuvası’na yine galibiyet parolasıyla gidecek. Didim Belediyespor ise ilk yarıda deplasmanda aldığı hem 5-0’lık mağlubiyetin telafisi, hem de lige tutunmak için galibiyet arayacak.

MAÇIN HAKEMİ MANİSA'DAN 

Pazar günü Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi yönetecek hakem triosu da belli oldu. Kritik karşılaşmada Manisa bölgesinden Aydoğan Kaçmaz düdük çalacak. Kaçmaz’ın yardımcıları ise Engin Eyigün, Anıl Şiriner ve Reşat Onur Coşkunses olacak.

TARAFTAR ÇIKARMA YAPACAK

Öte yandan deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımını yalnız bırakmayacak olan siyah beyazlı Aydınspor 1923 taraftarları, Didim’e çıkarma yapacak. Yaklaşık 200 kişilik bir grubun Didim’e deplasman yapacağı öğrenilirken, 4 otobüsün Efeler’deki Bey Camii önünden kalkması bekleniyor.