Vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna akın etti.

"KUŞADASI’NDA YAŞAYAN HERKESİN BAŞKANIYIM"

Tebrikleri 2 gün ile sınırlı tutan Başkan Ömer Günel, “İki günlük süreçte hemşehrilerim ile kısa süreli de olsa bir araya geldik. Yarından itibaren hizmet dönemimiz başlıyor. Tüm hemşehrilerimin gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Bu nedenle iki gün süren kutlama programından sonra hızlıca icraatlarımıza başlayacağız. Hemşehrilerim merak etmesin. Çarşamba gününden sonra ben onlara gideceğim. Bugün burada her siyasi görüşten hemşehrimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci var. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi.

HÜSEYİN CAN VAKFINA BAĞIŞ YAPILDI

Günel’in mazbatasını alıp göreve başlaması nedeniyle belediyeye çiçek ve benzeri kutlama hediyeleri gönderilmemesini ve bunun yerine eğitim amaçlı faaliyet gösteren belediyenin Hüseyin Can Vakfı'na bağışta bulunulmasını istemesi de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.