Seçimlere sayılı günler kala ittifaklar seçim hazırlıklarına son hızıyla devam ediyor. Son olarak Nazilli’de Millet İttifakı, Altıntaş Mahallesi Uzun Çarşı içinde bulunan  seçim ofisi için açılış töreni gerçekleştirdi. Açılışa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, CHP milletvekilleri Süleyman Bülbül, Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, belediye meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
  Açılışta konuşan CHP İl Başkanı Ali Çankır ile İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Özlem Çerçioğlu ve Kürşat Engin Özcan için vatandaşlardan destek istedi. Açılışa katılan milletvekilleri de kısa bir selamlama konuşması yaptı.

“İŞ VE EMEK ÜRETECEĞİZ”

“En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde konuşmasını yapan Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, “Sizinle birlikte olmaktan ve beraber yürümekten çok çok mutluyum. 7 Mart 2019 tarihinde Aydın’da çok büyük bir miting gerçekleştirdik. Aydın kararını verdi. Görüyorum ki buradan Nazilli’de kararını verdi. Çok teşekkür ediyorum. Aydın derman olacak, Nazilli iyi olacak. 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren tertemiz bir başlangıç yapacağız. Hiç kimseyle tartışmayacağız. İş ve emek üreteceğiz. Nazilli’mizin sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izni ve halkın takdiriyle 31 Mart 2019 tarihinde Özlem Hanımla bizleri seçtiğinizde Nazilli’nin her sorununu çözeceğimize söz veriyorum” dedi.

25 YENİ PROJE MÜJDESİ

Nazilli’nin kötü ve makus talihini değiştirmek için bir yola çıktıklarını ifade eden Özcan, “Özlem hanımla beraber çıktığımız bu yolda 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren Nazilli’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri gençlerimizin iş sorunu. Biz bu sorunu hem NAZ-KOOP, hem de organize sanayi bölgelerinin yapılandırılmalarıyla ilgili yeniden inşa edilmesi planlarının yürütülmesi ve iş yerlerinin fabrika sahiplerine tahsis edilmesiyle ilgili olarak geliştirdiğimiz proje kapsamında doğrudan 5 bin kişiye, dolaylı yoldan yönde 10 bin kişiye iş sağlayacağız. Yakın zamanda 25 yeni projemizi açıklayacağız. 
Nazilli Belediyesinden alacağı olan işçi, esnaf kalmayacak. Seçildikten sonra hepsini ödeyeceğiz. Hiçbir köy arazisini satmayacağız, sattırmayacağız. Satılanlar hakkında da soruşturma açacağız” diye konuştu.

“YAPAMIYORSAN YAPAMIYORUM DE”

Nazilli’de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sizlerle burada olmaktan dolayı şeref ve onur duyuyorum. Ne kadar mutlu olduğum zaten yüzümden belli değil mi? Bu topraklarda doğdum, Allah izin verirse bu topraklarda gömüleceğiz” ifadelerini kullandı. Nazilli’ye 5 yılda Büyükşehir olarak 74 milyon lira yatırım yaptıklarını dile getiren Çerçioğlu, “Nazilli’nin 50 yılda alamadığı hizmeti 5 yılda getirdik. Birileri de ağlıyor, ‘Aydın Büyükşehir oldu, Nazilli’ye ben yeteri kadar hizmet edemedim.’ Kardeşim hizmet edemiyorsan neden aday oluyorsun, olma o zaman. Sanki Büyükşehir Yasası’nı ben çıkarmışım gibi ağlıyor. AK Parti çıkardı, senin ortağın çıkardı kardeşim. Ona söyle. Yapamıyorsan yapamıyorum de” diyerek Nazilli’ye yaptığı hizmetleri anlattı.

“ÖZCAN’IN BÜTÜN PROJELERİNİ DESTEKLİYORUM”

Gelecekteki dönemde Kürşat Engin Özcan’la hizmet yapacağını ifade eden Çerçioğlu, “Nazilli’ye hizmet etmek benim onur ve gururumdur. Her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğim. Özcan’ın söylediği bütün projeleri destekliyorum. Önümde kısa bir zaman kaldı. Sizden ricam kapı kapı dolaşıyorsunuz, Özcan başkanım için oy istiyorsunuz” şeklinde çağrı yaptı.
  Konuşmaların ardından büyük bir coşkuyla, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, CHP milletvekilleri Süleyman Bülbül, Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’ın da katılımıyla açılış kurdelesi kesildi.